Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει αποδείξει πως ξέρει από ανατροπές και μπορεί να το κάνει ξανά απόψε»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει της αποψινής ρεβάνς με την Μπριζ στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στα αγωνιστικά, οι Βέλγοι θα παραταχθούν με έξι απουσίες, που είναι σημαντικές. Τους λείπει ο βασικός στόπερ, ο βασικός αριστερός μπακ, ο άλλος κεντρικός αμυντικός έχει πρόβλημα και φοράει μάσκα. Λείπει ο Όλσεν, λείπει ο Μινιολέ και ο Τιάγκο είναι τιμωρημένος. Έχουν όμως αξιόμαχο σύνολο και από το κέντρο και μπροστά είναι πολύ δυνατοί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Συζητήθηκε πολύ ότι έχουν έρθει και οι γυναίκες, οι σύντροφοί τους, και ρωτήθηκαν για αυτό», πρόσθεσε.

Για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα. Υπάρχει ηρεμία σε όλη την ομάδα. Είναι γνωστό πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αυτή η ίωση με υψηλό πυρετό που έχει επηρεάσει αρκετούς παίκτες. Στην αποστολή έχουν δηλωθεί όσοι έχουν δικαίωμα και θα δούμε πόσο έχει επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά. Είναι ένας παράγοντας αυτό. Δεν μπορεί να μετρηθεί αυτή τη στιγμή. Το κρατάμε, αλλά δεν είναι ούτε δικαιολογία ούτε τίποτα. Είναι ένας παράγοντας που μπορεί να έχει επηρεάσει κάποιους παίκτες. Αν υπάρξει κουβέντα και κάποιος δεν είναι έτοιμος, να αλλάξει κάτι».

Ακούστε τις πιθανές επιλογές του Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x